930 x122 grota rece

cod galben

UPDATE: TRAFIC DAT PESTE CAP

UPDATE 2: Poliția Argeș informează că traficul pe DN 73D, la kilometrul 38+800, pe raza comunei Boteni, fost reluat în condiții normale.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

UPDATE 1: Din cauza unei viituri formate în urma precipitaţiilor abundente, traficul pe DN 73D, la kilometrul 38+800, în comuna argeșeană Boteni, se desfășoară pe un singur sens de mers. Drumul este blocat pe o porţiune de aproximativ 30 de metri. Nu sunt victime. Politiștii din localitate asigură dirijarea traficului în zonă până la deblocarea drumului.

”Momentan, nu avem informații dacă în Boteni au fost gospodării inundate, însă au existat foarte multe sesizări din partea cetățenilor din localitate. Intervin un echipaj cu două motopompe și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU).”, precizează Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Localități din Argeș, sub avertizare. Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de tip nowcasting valabil pentru mai multe localități din Argeș, dar și pentru zona de munte a județului.

Până la ora 18, potrivit sursei citate, se vor înregistra averse care vor cumula 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Sunt vizate municipiul Câmpulung, orașele Mioveni, Topoloveni și Ștefănești și comunele Călinești, Rucăr, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Bogați, Lerești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Poienarii de Muscel, Priboieni, Dârmănești, Micești, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Domnești, Cetățeni, Vlădești, Bughea de Jos, Dragoslavele, Vulturești, Bughea de Sus, Valea Iașului, Davidești, Boteni, Brăduleț, Beleți-Negrești, Mioarele, Dobrești, Nucșoara, Albeștii de Muscel, Boțești și Dâmbovicioara.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90