New Profesional Consult 930 x 122

barbati

UPDATE: TRIPLU ASASINAT ÎN ARGEȘ. BĂRBAȚI ÎNCARCERAȚI

UPDATE: Triplu asasinat în Argeș. Bărbați încarcerați.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

”Poliţistii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeş, vor pune în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Curtea de Apel Piteşti.

Mandatele de executare sunt emise împotriva lui  D.V.D. de 24 de ani, respectiv D.D., de 48 de ani, ambii din Stoeneşti, condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.”, a transmis în urmă cu puțin timp Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Este vorba despre tripla crimă care a avut loc în anul 2016 în comuna argeșeană Stoenești, în satul Valea Bădenilor, când Laurenția Durleci, de 17 ani, Filip Tinca, de 37 de ani (tatăl fetei) și Paul Durleci, de 57 de ani (bunicul) au fost uciși de un tânăr, Pavel Laurenţiu Durleci, cu care fata s-ar fi aflat într-o relație de concubinaj, dar și de fratele, Doru Vasile Durleci,  și tatăl acestuia, Dorel Durdeci. Mai multe detalii, AICI.

La momentul respectiv, tânărul cu care fata ar fi avut o relație de concubinaj a fost încarcerat, Tribunalul Argeș achitându-i pe ceilalți doi agresori. Anul trecut, însă, Pavel Laurențiu Durleci s-ar fi sinucis în Penitenciarul Mioveni.

Astăzi, Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat, fiind condamnați la ani buni de închisoare și Doru Vasile Durleci și Dorel Durdeci. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90