930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: UN PENSIONAR TROTILAT S-A ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE A IEȘIT CU MAȘINA ÎN DECOR

(UPDATE ora 19.00): „În această după-amiază, în localitatea Coșești, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Din primele verificări, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe drumul comunal 228 B, din direcția DJ 703 D către localitatea Priseaca, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma acestui eveniment, conducătorul autoturismului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Întrucât bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază, în comuna Coșești.

Un autoturism s-a răsturnat în satul Priseaca.

„Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Nu sunt persoane încarcerate. Persoana a ieșit singură din mașină, este conștientă și a fost preluată de echipajul SMURD pentru acordarea primului ajutor”, precizează ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3