930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: UN PRIMAR DIN ARGEȘ A ACCIDENTAT UN COPIL

(UPDATE ORA 14:20): „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie 2020, pe raza localității Călinești, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani (n.r. – primarul Dorin Cătănea), din direcția Călinești spre Valea Corbului, ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.

Un primar din Argeș a accidentat un copil. Un eveniment rutier în care a fost implicat primarul comunei Beleți-Negrești s-a produs astăzi pe raza localității Călinești.

Aflat la volanul unui autoturism, primarul Dorin Cătănea (PSD) a accidentat ușor un minor în vârstă de 10 ani. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Dorin Cătănea este al treilea primar din Argeș implicat în ultima vreme în evenimente rutiere. Amănunte despre celelalte două cazuri AICI și AICI. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90