Donaris 930 x 122

beat

(VIDEO) UPDATE: PRIMARUL LIVIU ȚÂROIU, LĂSAT FĂRĂ PERMIS

(UPDATE): Primarul Liviu Țâroiu, lăsat fără permis. Evenimentul rutier (care a fost încadrat de polițiști la tamponare) s-a soldat doar cu pagube materiale, fiind avariate ambele autoturisme.

Citiți și: Video: Tamponare stupidă în Piteşti. Doi şoferi s-au „încălecat” fiindcă au încurcat benzile

Primarului i-a fost reținut permisul de conducere. De asemenea, pe numele său a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Citiți și: Angajat al Primăriei Câmpulung, prins beat de primărița Elena Lasconi

Vinovat de producerea tamponării ar fi, conform Poliției Argeș, primarul municipiului Câmpulung Muscel. În timp ce conducea mașina Primăriei pe bulvardul I.C. Brătianu, într-o intersecție semforizată, Liviu Țâroiu ar fi virat la stânga și ar fi intrat pe contrasens, lovind o mașină care era oprită la semafor.

La volanul celui de al doilea autoturism se afla un șofer de 24 de ani din Câmpulung Muscel.

„Oricui i se putea întâmpla (…) Și vouă vi se putea întâmpla, așa e normal”, ar fi spus primarul Liviu Țâroiu, potrivit martorilor. 

Primarul Liviu Țâroiu, beat la volan. Un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în această seară, în jurul orei 19, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Câmpulung Muscel.

Unul dintre șoferi este primarul Câmpulungului, Liviu Țâroiu (PSD).

Edilul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ar fi avut o alcoolemie de aproximativ 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform primelor informații, nimeni nu a fost rănit.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441