New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Update: Un primar și un vice s-au luat la bătaie cu mai mulți argeșeni

Update, ora 16.42: Surse ePitești declară că, unii dintre protagoniștii bătăii de la Ciomăgești ar fi chiar primarul și viceprimarul localității Topana, județul Olt.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Știrea inițială, ora 16.15

În seara zilei de 11 aprilie, o încăierare a avut loc pe raza localității argeșene Ciomăgești. Cinci bărbați s-au luat la bătaie din cauza unui transport de lemne.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Doi dintre aceștia au ajuns la spital.

Protagoniștii conflictului erau din județul Argeș, respectiv județul Olt.

Deocamdată nu se cunoaște legalitatea transportului de material lemnos.

IPJ Argeș transmite

„În seara zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, pe raza localității Ciomăgești.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, pe DJ 678G, în localitatea Ciomăgești, județul Argeș, a avut loc o stare conflictuală între trei persoane din localitatea Topana, județul Olt, și două persoane din Uda, județul Argeș, generată de un transport de lemne.

Din primele verificări s-a stabilit că, cei trei bărbați din comuna Topana au blocat, cu două autoturisme, autoutilitara cu care bărbații din Uda transportau material lemnos. Ulterior, între cele două părți ar fi avut loc o stare conflictuală, agresându-se reciproc.

În urma altercației, două dintre persoanele din localitatea Topana au fost transportate la spital.

Au fost făcute reclamații de furt și distrugere

De asemenea, unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercației, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara.

De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercației, a fost avariat geamul autoutilitarei.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, până în prezent, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, conducătorilor celor două autoturisme, fiind, totodată, aplicate măsurile complementare de reținere a unui permis de conducere pentru 90 de zile și a unui certificat de înmatriculare.

Autoutilitara, cu materialul lemnos transportat, a fost condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.
În ceea ce privește legalitatea transportului de material lemnos, a fost sesizată Garda Forestieră, care, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, va verifica, în cursul zilei de astăzi, toate aspectele și, în funcție de cele constatate, va lua măsuri în consecință.

Având în vedere faptul că, până în dimineața acestei zile, nu au fost depuse plângeri pentru lovire sau alte violențe și pentru distrugere, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: bistrițeanul.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Gogu spune:

    La Leleasca Olt este un post de jandarmi care patrulează prin com .Leleasca ,Topana,Fagetelu până la limita de județ,eficienta O. Zilnic trec masini cu lemne majoritatea au aceeași combinație de litere și sunt de Arges.cum trec jandarmi se face liniste cand nu trec circula ca albinele .Politie nu este, garda forestiera,rep ocolului silvic Vulturesti nu sunt ,prezenți în schimb comercianți de lemne .Padurea Topenii se întinde până la limita de județ Arges asa ca ……

  • padure valentin vultur spune:

    Primarul comunei TOPANA, numitulGHEORGHE BARBU(fost tractorist care are cel putin opt dosare penale), impreuna cu GRIGOROIU CONSTANTIN, paznic in comuna si bun la toate(mare si prost si beat crita), dar si cu viceprimarul CIUCA RADUCU(la fel de prost si beat) au blocat un camion incarcat cu lemne care apartine firmei BOGDANO FOREST si care era condus de MATEI GHEORGHITA, directorul firmei. Dupa ce a fost lovit, acesta din urma s-a refugiat sus pe lemne si s-a aparat,chemand in ajutor pe fratele sau si inca un muncitor de la firma care se aflau in apropiere, la vagonul de dormit al muncitorilor. Barbu(parea drogat) l-a lovit in fata pe fratele lui MATEI GHEORGHITA, acesta i-a luat in brate pe barbu si GRIGOROIU si s-a prabusit cu ei in sant, in timp ce CIUCA a fugit de la fata locului. A rezultat o incaierare intre trei tampiti beti si doi frati care trebuia sa se apere cumva. Ulterior, primarul a mai chemat pe fiulsau(condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare), pe ILIUTESCU IONUT, nasul fiului sau(cercetat penal) si pe OPREA GHEORGHE, condamnat definitiv si executat puscarie. In comuna, toata gasca primarului este formata din infractori si prin gasca asta isi exercita presiunea asupra populatiei. Transportul de lemne era legal, cu aviz de transport, dar cantitatea de lemne era calculata cu alt coeficient de incarcare(4,3 in loc de 6,2), astfel ca au rezultat noua metri de lemn in plus, deci o contraventie. In tara asta au voie sa blocheze drumurile si sa opreasca masini doar politistii si nu orice tampit. Dumneavoastra v-ar conveni sa va blocheze cineva drumul si sa va controleze in portbagaj ? Si un mort daca am in portbagaj, nu are voie sa ma opreasca si sa ma controleze dacat politia. Vor face putina puscarie, ca sa se invete minte. clanul puscariasilor din TOPANA trebuie destructurat!!!

  • Gigel spune:

    Dragule,daca la fiecare transport „corect exista un plus de 0.33% te rog sa faci tu calculul.In concluzie acel transport în proporție de 0.33 %este in neregulă,restul poveste. Fac precizarea că pe traseul Topana_ Vedea, Topana Alunisu_leleasca circula foarte multe camioane cu lemne numai după ce dispar din peisaj jandarmii și politia. În consecință se pare ca,primarul si toti ai lui au dreptate.

  • Costi spune:

    presa nu stie ca acest primar coordoneaza prin fiul sau 3 societati de exploatare paduri,
    va invit la Curtisoara -OLT sa vedeti depozitul de lemne si angajatii care sunt asistati sociali de pe raza com.TOPANA
    UN HOT ORDINAR ,din tata in fiu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90