New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: UN ȘOFER DE 77 DE ANI A INTRAT CU MAȘINA PE CONTRASENS ȘI A PROVOCAT UN ACCIDENT ÎN LANȚ

UPDATE:  „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, din Comuna Perișor, județul Dolj, care conducea un autoturism din direcția Calea București spre comuna Bascov, pe str. Depozitelor, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din direcția opusă, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 77 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 24 de ani, din Poiana Lacului.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 77 de ani, și a pasagerei dreapta față din același autoturism (n.r. 63 de ani, soția pensionarului), din Comuna Perișor, județul Dolj.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Practic, bătrânul nu a realizat ca merge pe contrasens. Celalalt șofer a vrut să-l evite, dar nu a mai reușit. Mașina în care se aflau bărbatul și soția sa a fost proiectată în a treia mașină.

Femeia s-a ales cu o contuzie toracică (purta centură), iar soțul are o contuzie la șold.

 Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe str. Depozitelor din Pitești. Trei autoturisme au fost implicate. Este posibil ca în urma impactului să fi rezultat două victime.

„Polițiștii Biroului Rutier Pitești se află la fața locului, pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor, în vederea degajării părții carosabile”, preciza, în această dimineață, IPJ Argeș.

 Știre în curs de actualizare

Foto: descriptiv FB Poliția Română

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA