930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: UN ȘOFER ÎNCEPĂTOR A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN PARAPET DE BETON. O FEMEIE A AJUNS LA SPITAL

UPDATE: „Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe strada 1 Mai, dinspre strada Traian către strada Victoriei, într-o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabila, unde a lovit un indicator și un parapet din beton, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului, o femeie de 65 de ani, din Brăila, pasagera în autoturism, a fost rănită și transportata la o unitate medicală.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul avea permis de conducere de aproximativ o luna și jumătate.

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE: „O victimă, în vârstă de 65 de ani, a suferit politraumatisme și un traumatism cranio-facial”, precizează ISU Argeș.

Accident rutier în Curtea de Arge.  O mașină s-a răsturnat pe strada 1 Mai.

„Se deplasează la locul intervenției o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulantă SMURD”, precizează ISU Argeș.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA