930×122 CAPRA 5

accident pitesti

UPDATE/VIDEO: ACCIDENT ÎN PITEȘTI

UPDATE: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe str. Basarabiei, în sensul dinspre Prundu spre Craiovei, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din Pitești, apoi cu al doilea autoturism, care se deplasa tot din sens opus, care era condus de un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism (suspiciune fractura tibie), a pasageri dreapta față, femeie de 28 de ani, din Bogați (suspiciune fractura claviculă), iar din al doilea autoturism, conducătorul autoturismului, (bărbatul de 37 de ani, din Pitești, posibil rănit ușor), și a unei fetițe de 4 ani. Conducătorii autoturismelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citiți și: Grav accident de circulație în Pitești. Om lovit de mașină

Polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 21 cu privire la un accident produs în Pitești, pe Varianta Prundu – Craiovei.

La fața locului este deja o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare a ISU Argeș.

Traficul este blocat, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o coliziune frontală între un BMW şi un Volkswagen Golf.

ISU Argeș precizează că incidentul a avut loc între trei autoturisme, dintre care două au fost avariate serios.

Pompierii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și trei ambulanțe SMURD ( două de prim ajutor calificat și una de terapie intensivă mobilă).

Salvatorii au asigurat masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât pe carosabil erau scurgeri de lichide combustibile, și au preluat 4 victime, 3 adulți și un copil de 4 ani.

Victimele au fost asistate astfel:
– copilul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la membrul superior stâng și un bărbat de 37 de ani cu traumatism cranio-cerebral, contuzie și plagă la membrul inferior drept și încă o plagă la membrul superior stâng, ambii din aceeași mașină au fost preluați de către un echipaj SMURD B2;
– o femeie în vârstă de 28 de ani cu suspiciune de fractură la nivelul claviculei drepte și un bărbat de 30 de ani, care prezenta o fractură la membrul inferior drept, aceștia se aflându-se în cealaltă mașină, și au fost preluați de către echipajele SMURD B2 și TIM.

Toate victimele au fost asistate medical de către echipajele SMURD și transportate ulterior la spital.

(Sursa foto: Info Trafic Pitesti)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90