New Profesional Consult 930 x 122

cioban

UPDATE/VIDEO: CIOBANUL BĂTUT CRUNT LA STÂNĂ, PRELUAT DE SMURD

UPDATE: Potrivit ISU Argeș, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial.

Citiți și: Percheziții lângă Pitești! Inuman cum era obligat să trăiască un bărbat!

„Leziunile nu îi pun în pericol viața, este conștient și stabil hemodinamic”, precizează ISU Argeș.

UPDATE 20.45: „Echipajul SMURD de la Cota 2000 intervine pentru a acorda îngrijiri medicale și pentru a transporta la spital un bărbat, posibil agresat. Acesta a fost adus de către Salvamont de la o stână din Arefu”. precizează ISU Argeș.

Citiți și: STÂNĂ DE OI DIN ARGEȘ, ATACATĂ DE ŞACALI

 

UPDATE 18.30: Elicopterul chemat să intervină nu poate ajunge la victimă din cauza condițiilor meteo. Ciobanul va coborât terestru, cu targa, la Piscu Negru.

Bărbatul este din comuna argeșeană Albeștii de Argeș.

UPDATE 18.00: Bărbatul e semiconștient și are răni multiple în zona capului. Urmează să fie preluat de un elicopter SMURD, solicitat de Salvamont Argeș.

Încident, marți după amiază, la stâna Lespezi din județul Argeș, unde un cioban a fost bătut.

„Se deplasează patrula de la Cota 2000, împreuna cu ambulanța locată tot acolo”, precizează Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș.

 

Foto descriptiv: Ion Sănduloiu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3