Donaris 930 x 122

abuz sexual

UPDATE/VIDEO: PITEȘTEANUL CARE A AGRESAT SEXUAL DOUĂ FETIȚE E ACUZAT ȘI DE FURT

În seara zilei de 17 august a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de un minor că, în timp ce se afla într-un parc din Pitești, a asistat la momentul în care două fete minore ar fi fost agresate de un bărbat.

Citiți și: Poliția clarifică acțiunile bărbatului din incidentul ,,Publitrans”! Cine este

„Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, unde au identificat pe baza descrierii un grup de trei bărbați, dintre care făcea parte și un bărbat de 35 de ani, indicat de minori ca fiind cel care ar fi pipăit două fete de 12 ani.

Toți cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, pentru verificări, care au fost preluate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Citiți și: Pitești. Atenție la acest bărbat! Ce i-a făcut unei fete este scandalos!

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Pitești, ar fi abordat două fete de 12 ani, pe care le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și tentativă de furt, iar după administrarea probatoriului, polițiștii au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, precizaeză IPJ Argeș.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA