Donaris 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: TRAFIC BLOCAT ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI DUPĂ UN ACCIDENT. ESTE IMPLICAT UN MOTOCICLIST  

UPDATE:  „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care circula pe strada Panselelor, la intersecția cu str. Armand Călinescu nu ar fi acordat prioritate de trecere, nerespectând semnificația indicatorului <<Oprire la intersecție>> (STOP), împrejurare în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă pe str. Armand Călinescu de către un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care a fost rănit ușor ( la nivelul piciorului stâng)
Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind 0 în ambele cazuri.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

 

UPDATE: Accidentul a avut loc pe str. Armand Călinescu.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului, pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor.

Traficul a fost blocat pentru intervenția echipajului medical, iar la acest moment se desfășoară pe o singura bandă de circulație, dirijat”, precizează IPJ Argeș.

 

 

Știrea inițială:

Un accident rutier  în care este implicat un motociclist a avut loc cu puțin timp în urmă în Pitești, zona Club 32. Traficul este blocat.

 

 Știre în curs de acualizare

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3