Donaris 930 x 122

casa in flacari

Urgență, acum! Flăcările au cuprins o vilă în Pitești

Urgență, acum! Flăcările au cuprins o vilă în Pitești

Citiți și: Acoperișul unei case, 2 anexe și un tractor, scrum în urma unui incendiu

Update – 16 mai

ISU Argeș transmite:

Citiți și: Incendiu puternic! Alertă lângă Pitești

,,Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în municipiul Pitești, strada Calea Câmpulung, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Forțele de intervenție, ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere, pe o suprafață de aproximativ 15 mp și prezenta pericol de propagare la întreaga casă.

În urma evenimentului au ars elemente de mobilier, două ferestre din PVC și o ușă.

Paramedicii SMURD au asistat o victimă de sex masculin, în vârstă de 90 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrele superioare.

După ce i s-a acordat primul ajutor calificat, persoana a fost transportată la spital.”

Știre inițială – 15 mai

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit pe Calea Câmpulung, în zona magazinului Slava.

Potrivit primelor informații disponibile, flăcările se manifestă violent la o locuință cu etaj, punând în pericol atât clădirea, cât și locuitorii din apropiere.

Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului, încercând să controleze și să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte clădiri din zonă.

Conform unor surse, o persoană ar fi fost scoasă din locuința în flăcări.

Urgență, acum! Flăcările au cuprins o vilă în Pitești

Aceasta ar fi conștientă, dar cu multiple răni la nivelul corpului. fiind preluată de echipajul medical pentru a primi îngrijiri corespunzătoare.

Cauza incendiului nu este încă cunoscută, dar o anchetă este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

 

 

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90