Donaris 930 x 122

focuri de armă

Urmărire ca în filme! S-au tras focuri de armă, iar mașina Poliției a fost avariată

O urmărire ca în filme a avut loc în noaptea de 14 spre 15 martie, pe raza localității Pietroșani.

Citiți și: Proxeneți cu vârste între 19 și 39 de ani, trimiși în judecată! Obligau femeile să se prostitueze

Polițiștii au urmărit cu focuri de armă un autovehicul de teren care tracta material lemnos, tăiat ilegal din pădure.

În timpul urmăririi, autospeciala de Poliție a fost avariată.

Citiți și: Se fac angajări fără concurs în Poliție! Zeci de posturi vacante – salariul ajunge și la 4646 lei

Șoferul urmărit a abandonat autovehiculul și a reușit să fugă în pădure. Ulterior a fost identificat și reținut.

POLIȚIA ARGEȘ TRANSMITE:

În ziua de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, ultraj, tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Coșești.

În noaptea de 14 spre 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Codrii Verzi, s-au sesizat cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras arbori din pădurea de pe raza localității Pietroșani.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat două autovehicule de teren care transportau și tractau material lemnos. S-a procedat la urmărirea unuia dintre autovehicule, ce nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare, conducătorul fiind somat să oprească prin folosirea mijloacelor luminoase și acustice ale autospecialei, unul dintre agenții de poliție executând, cu arma din dotare, două focuri în plan vertical și mai multe focuri în direcția pneurilor autovehiculului.

 

Cu toate acestea, conducătorul autovehiculului și-a continuat deplasarea, acroșând autospeciala de poliție, provocându-i avarii, iar după aproximativ 1 km, a abandonat autovehiculul și a fugit în pădure.

În urma evenimentului, persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

INDIVIZII ÎN CAUZĂ AU FOST IDENTIFICAȚI

Ulterior, în cursul zilei de 15 martie a.c., în urma activităților desfășurate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și Serviciului Criminalistic, cele două persoane, respectiv doi bărbați, de 27 și 20 de ani, ambii din Coșești, au fost identificate și conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3