EcoMoto 930×122

urmărire trafic

    Urmărire ca-n filme în Argeș. Un șofer a luat-o la sănătoasa la vederea Poliției

    Seara trecută, 5 februarie, în jurul orei 20.30, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota a avut parte de o urmărire ca în filme în trafic din cauza unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

    Citiți și: Argeș: Urmărire ca în filme! Cu tupeu, dar fără curaj! De ce a fost în stare un tânăr de 22 de ani

    De aici a urmat o cursă pe aproximativ 4 km. La volanul mașinii se alfa un bărbat de 31 de ani, din Oarja.

    IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

    „În ziua de 05 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au efectuat semnal regulamentar de oprire, din mers, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, unui bărbat de 31 de ani, din Oarja, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu.

    Citiți și: Video – Urmărire cu focuri de armă în Argeș!

    Bărbatul a încercat să se sustragă și a accelerat, fiind oprit de polițiști, după aproximativ 4 km.

    Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”

    Foto principal: descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90