930 x122 grota rece

albota

URMĂRIRE NOCTURNĂ ÎN ALBOTA. ARGEȘEAN REȚINUT

Urmărire nocturnă în Albota. Argeșean reținut. În noaptea de 9 spre 10 aprilie 2019, poliţiştii din Albota au observat un autoturism al cărui șofer a mărit viteza de deplasare la apropierea de echipajul de poliţie.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Poliţiştii au plecat în urmărirea mașinii, reușind să o oprească. În autoturism se aflau doi bărbaţi (de 29 şi, respectiv, de 23 de ani) și doi minori (o fată și un băiat, de 17 şi, respectiv, de 14 ani), toţi din comuna Băiculeşti.

În urma controlului corporal, asupra minorei au fost găsite o sumă de bani şi un document de identitate care îi aparținea unui bărbat domiciliat în Craiova.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

La scurt timp după aceea, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre o infracțiune de furt calificat: persoane necunoscute au intrat, prin forțarea ușii, în cabina unui TIR staţionat pe raza comunei Albota, pe DN 65 Pitești – Slatina, cabină din care au furat o borsetă cu bani şi documente. Autorii infracțiunii sunt chiar cei patru.

Banii şi documentele i-au fost restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 23 de ani, cel care efectiv ar fi furat borseta. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cei patru sunt cetățeni de etnie romă și au mai comis infracțiuni de furt. ”Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, transmite Poliția Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3