New Profesional Consult 930 x 122

concert

Urmează super concerte! Artiști cunoscuți vor urca pe scenă

Mioveniul se pregătește de sărbătoare. Încep zilele orașului. Se împlinesc 537 de ani de atestare documentară.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cu această ocazie, Primăria Mioveni, împreună cu Centrul Cultural Mioveni, au pregătit mai multe surprize. Vor fi organizate mai multe evenimente cultural artistice și concursuri. Artiști cunoscuți vor urca pe scenă.

Zilele orașului vor începe de astăzi, 24 iunie, și vor continua în acest weekend 25 -26 iunie, dar și în weekendul următor 2-3 iulie.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

„Vă invităm la Mioveni, unde veți avea parte de două weekenduri încărcate în evenimente artistice și activități menite să vă deconecteze de la cotidian, dedicate aniversării celor 537 de ani de atestare documentară a orașului.

Zilele orașului vor începe în weekendul 24-26 iunie și vor continua în perioada 2-3 iulie.

Vă întâmpinăm cu muzică rock, artiști dance și folclor reinterpretat, cai putere turați pe două sau patru roți, competiții de rallycross, parade și demonstrații moto, concurs de pescuit sportiv și nu doar atât!

Pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Matteo și Feli Donose, dar și pentru o experiență unică, ce vă va uimi prin splendoarea poveștilor cântate într-un mod autentic de Lupii lui Calancea cu Surorile Oșoianu.

Nu ratați niciuna dintre manifestările pregătite de organizatori și bucurați-vă din plin de toate activitățile după cum urmează:

24-25 iunie, zona Picnic Făget – Rock’N’Ride Fest – ediția a III-a;

25-26 iunie, Baza Sportivă Bemo Mioveni – Campionatul Național de Rallycross, etapa II;

25-26 iunie, Balta Berzei, Căldăraru – “Cupa Mioveni la Crap” – ediția a III-a;

29 iunie, Catedrala „ Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – ceremonie religioasă în cinstea patronilor spirituali ai orașului Mioveni;

2 iulie, Centrul Civic Mioveni – Ziua Majoratului

– Spectacol muzical-artistic Elevii Centrului Cultural Mioveni și Clubul Copiilor Mioveni, Matteo și Feli;

3 iulie, Centrul Civic Mioveni

– Spectacol muzical-artistic Elevii Centrului Cultural Mioveni și Clubul Copiilor Mioveni, Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu”, transmit organizatorii.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3