EcoMoto 930×122

ursi

Ursoaică cu pui văzută lângă un oraș important din Argeș!

Ursoaică cu pui văzută lângă un oraș important din Argeș!

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, trage un semnal de alarmă pentru cetățeni.

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

O ursoaică cu pui a fost văzută în această după-amiază în pădurea din vecinătatea cartierului Racovița.

Mai exact, animalele au fost văzute în zona Cotic.

Edilul îi roagă pe cetățeni să evite deplasările în zonele împădurite.

„Este posibil ca urșii să se deplaseze și în alte zone din jur! Vă rugăm să evitați deplasarea în pădure, mai ales în zonele cu vegetație abundentă și fără vizibilitate, care prezintă un potențial risc!”, este mesajul transmis de Ion Georgescu pe pagina personală de Facebook.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • pfo spune:

    mai lasati-i frate in pace, nu e vina lor ca le am invadat habitatul si le am taiat padurile

  • Gancea Viorel ARN spune:

    Nu este adevarata varianta LE-AM INVADAT ADEALUL. Ideea este, ca si specialist in domeniu ca efecrivele de ursi in anumite trupuri de padure sunt prea multe, mult peste efectivele optime. Cand se depasesc efectivele, sau sunt aduse altele in zona, ei framanta zone vecine in cautarea altir areale, odata ce, cele existente sunt patronate de ani buni de alti ursi. Nemaiajungand arealul lor, sunt nevoiti sa colinde buimaciti, in cautarea de alte teritorii. Silutie… cei de la AVJPS, ce raspund de vanatoare trebuie sa limiteze numarul lor care, a crescut din 2016 de cand s-a restrans mult vanatoarea la urs. Noi in Euripa suntem lideri la efectivele de ursi si se intelege de ce pentru un trofeu de urs sacrificat se pompeaza in sistem atatia bani. Insa, pe linia aceasta SUFERA MULT TURISMUL si STAREA DE AGREMENT A CETATENILOR. Interese mari in tara asta…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3