930×122 CAPRA 5

DN73

VĂ MAI MIRĂ? LUCRĂRILE LA DN 73 SUNT ÎN ÎNTÂRZIERE

După ani de promisiuni deşarte ale politicienilor, DN 73 Piteşti – Mioveni – Câmpulung Muscel – Braşov a intrat, după cum știți, în reabilitare și reparații.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Nu vă bucurați, însă, prea tare! Lucrările sunt în întârziere pentru că firma constructoare, Straco, a intrat în insolvenţă şi, în plus, există și probleme de ordin administrativ. De exemplu, pentru tronsonul Câmpulung Muscel – Braşov, tronson care figurează, în mare lui parte, în situl Natura 2000, deci este arie protejată, e nevoie de un nou aviz de mediu.

În ciuda întârzierilor, care pe șoferi și pe contribuabili în general, pe bună dreptate, îi scot din sărite, întârzieri obișnuite, însă, într-o Românie praf și pulbere din punct de vedere al infrastructurii rutiere, oficialii de la Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România sunt… optimiști.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

„Nimeni nu se retrage de pe şantier, iar lucrările continuă. Sunt întârzieri, dar rezolvabile. Anumite termene de execuţie s-au schimbat, deoarece studiul de fezabilitate a fost făcut în anul 2008, contractul s-a semnat în 2011, iar fondurile au fost alocate în 2014. De atunci s-au schimbat mai multe lucruri pe teren şi a fost nevoie de anumite ajustări.”, a spus ieri în Piteşti, într-o conferință de presă, Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90