930X122 MAIA

gunoi

VĂ RUGĂM FRUMOS: VENIȚI ȘI STRÂNGEȚI-VĂ GUNOAIELE!

Pădurea Trivale ar trebui să fie un loc de relaxare curat şi îngrijit. Din păcate, nu este. Dovadă stau și imaginile realizate în această săptămână de un cititor al ePitești în zona Prelungirea Făgetului.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

,,Suntem în mijlocul pădurii… E gunoi, cu de toate aici, găseşti orice „doreşti.”, comentează, cu amărăciune, autorul fotografiei.

Nesimțirea cetățeanului de rând și neputința sau indiferența autorităților în a-i identifica și amenda pe vinovați sunt cauzele pentru care astfel de situații se repetă la nesfârșit în Piteștiul care altădată era renumit pentru curățenie.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

Vă reamintim că ne puteţi trimite imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, pe pagina de facebook a ePiteşti, pe adresa de e-mail redacţia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90