930 x122 grota rece

bulevardul frații golești

VAL DE ȘOFERIȚE CU PROBLEME ÎN ARGEȘ

Val de șoferițe cu probleme în Argeș. Din ce în ce mai multe șoferițe din județul Argeș sunt amendate de polițiștii rutieri și rămân pentru o perioadă fără permis de conducere auto după ce calcă prea mult pedala de accelerație.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cel mai recent caz a avut loc ieri, pe bulevardul Frații Golești din municipiul Pitești. Potrivit Poliției Județene, o șoferiță în vârstă de 39 de ani, din Pitești, a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu 108 kilometri pe oră, în condițiile în care viteza maximă legală în localitate este de 50 de kilometri pe oră. Femeia se afla la volanul unui Audi.

Conform sursei citate, piteșteanca a fost amendată cu 1.305 lei. În plus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Recent, Poliția Argeș informa că o altă șoferiță a fost prinsă de radar pe raza localității argeșene Schitu Golești în timp ce conducea cu 110 kilometri pe oră. Și în localitatea Dragoslavele a fost sancționată o femeie la volan pentru viteză excesivă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90