NOR CURIER 930X122

bani

Valoarea acestor tichete va fi majorată!

Valoarea acestor tichete va fi majorată!

Citiți și: 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

Un proiect de ordin aflat în dezbatere publică propune majorarea tichetelor culturale pentru salariați la 210 lei și 420 lei.

Această schimbare va fi valabilă pentru semestrul II din 2023 și primele două luni ale semestrului I din 2024.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Tichetele culturale acoperă costurile pentru evenimente culturale și achiziționarea de cărți sau reviste culturale, conform Legii 165/2018.

Ultima majorare a valorii acestor tichete a avut loc în martie 2023.

Conform proiectului de ordin comun al miniștrilor de finanțe și cultură, aceste valori vor fi valabile pentru semestrul II al anului curent, începând cu luna octombrie, cât și pentru primele două luni ale anului 2024.

Valoarea acestor tichete va fi majorată!

În baza prevederilor Legii 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, tichetele culturale pot fi oferite angajaților în mod regulat sau ocazional, pentru a acoperi costurile bunurilor și serviciilor culturale.

Acestea pot cuprinde următoarele categorii:

– abonamente sau bilete pentru evenimente culturale, cum ar fi spectacole, concerte, proiecții cinematografice, muzee, festivaluri, târguri și expoziții, indiferent dacă acestea sunt permanente sau itinerante, inclusiv parcuri tematice, inclusiv cele dedicate copiilor;

– achiziționarea de cărți, manuale școlare, albume muzicale sau filme în orice format.

Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3