930×122 CAPRA 5

fc arges

Veste mare despre noul stadion al lui FC Argeș!

Primăria municipiului Pitești anunță că a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de construire a noului Stadion Nicolae Dobrin din Trivale.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Noua arenă, care va avea 15.000 de locuri, va fi construită în locul celei actuale.

Stadionul va fi fără pistă de atletism. Terenul 2, care va fi renovat complet, va avea o pistă omologată, la același nivel cu actuala pistă de pe stadion.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, str. Egalității, nr. 50 A, și la sediul Primăriei în zilele de luni până joi, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Argeș, str. Egalității nr. 50A, județul Argeș.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Dana spune:

    Trebuia făcut de acum 10 ani , că tot voi ați condus și ați furat orașul. Bine că-l faceți în același loc, că noua sala a sporturilor e în stradă, dau mașinile peste ea.

  • Viola spune:

    Cum adica „noua arena va fi construita in locul celei actuale”?… Parca era vorba ca se va construi un stadion nou langa cel vechi. Daca se construieste in locul celui vechi, echipa de fotbal FC Arges unde va juca pe timpul constructiei?

  • oktavijam spune:

    pe ce data luna an va incepe functionarea lucrarii

  • OKTAVIJAN spune:

    HAI ….FCA ARGES,si ar mai trebui la FCA ARGES= un INVESTITOR cu bani+ PRIMARIA si SPONSORII…FCA ARGES -are nevoie de -TITLURII ––CUPE ROMANIE…trebuie ……sucCES

  • Ion spune:

    Vor sa joacea „prietenii” nostri de la Mioveni

  • Marius spune:

    Centrul de copii și juniori e jalnic. Antrenori fără licențe care nu au jucat fotbal in viața lor se joaca doar pe pile și relații. A ajuns Visan șef de centru la Fc. Arges. Ce a realizat Visan in fotbal in viața lui. Ați distrus un brand care a scos zeci de fotbaliști de echipa naționala. Toții antrenorii sunt puși de primărie pe relații. Antrenori fără personalitate care sunt conduși de părinții de la gard. Unii părinți intra și pe teren și dau indicații copiilor.(circ) nu mai pun ca părinții plătesc absolut tot primaria nu da nimic la copii in schimb da salarii de 10000€ pe luna la niște jucatori din liga 3 din Franța (probabil vin parandărăt 5000€)

  • Adrian Ion spune:

    In loc sa darame acel stadion,mai bine i-l mareau, la o capacitate de minim 20 mii,si cu faceau o noua baza de antrenament, un teren doi mai modern,si o sala a sporturilor in cadrul arenei existenta din Trivale, in schimbul locatiei actuale,total nepotrivita pe varianta Prundu…smecherii sa mai cheltuie banii,intr-un stadion poti „ascunde”multe miliarde

  • Al spune:

    De ce stadionul de atletism să nu fie construit în ștrand?
    Se poate ajunge la o înțelegere cu proprietarul de la acea bază sportivă, care deține doar o parte din acel stadion.
    Astfel, în Trivale va rămâne exclusiv fotbalului. Poate vrea d.nul primar să ia în considerare și această variantă că tot tine echipa pentru popularitatea sa exclusivă.
    Apropo, ce a scris un antescriitor cu privire la antrenorii existenți la acest club și cu profesionalismul lor are dreptate.

  • Contribuabilul spune:

    Vai, ce proiect grandios!
    Noi cei privați ne bucurăm că investiția de rahat e plătită din taxele plătite de noi.
    Numai proiecte „reusite”:
    – Pitesti Arena in mijlocul drumului
    – Giratoriul de la târg … Investiție în derulare de 4 săptămâni ca sa se dovedească costurile uriașe
    – trecerea peste calea ferată din Prundu, finalizată în muuuuulte luni
    – ștrandul din TV închis de 3 ani
    – clubul Viitorul din Traian închis… Probabil că se va vinde
    – asfaltare in cartierele rezidențiale
    Mi-e LEHAMITE

  • Cezar spune:

    Aici raman cateva informatii lipsa, cum ar fi:

    -Cand o sa fie gata proiectul (poate il vedem si noi, contribuabilii?).
    Cand preconizeaza Primaria ca o sa fie gata toate avizele, pentru a putea depune proiectul…sau CNI, sau accepta dosare incomplete si este depus deja fara ca noi sa stim?
    -Care este ordinea la proiecte, sau mai binespus, cati mai sunt in fata noastra cu proiecte depuse si cat de avansati sunt ei, sa nu mai spunem cati o mai pot face pana ajungem noi sa-l depunem? Farul, Dinamo, altii…cum stau?
    -Ce buget preconizeaza Primaria pentru constructie, pentru ca cei 50 de milioane de euro pentru cele doua stadioane ce se vor construite, nu mai sunt suficienti nici pentru jumatate din cel mare, da pai pentru doua?!?! Poate dublu, dar cine stie…

    -Cat costa Primaria amenajarea imprejmuirii noii constructii?

    -Ce sanse are sa fie aprobat si cand ar fi gata, teoretic macar?

    PS Daca se apucau precum cei de la Arad sau Sibiu de stadion de acum 5-6 ani, acum era gata si cu bani de la bugetul local, nu doar de la CNI. Nu ca s-ar vedea ceva in oras de banii economisiti. Hai sa il vedem si pe cel nou….primar nou! Precedentii doi au fost pamant de flori!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90