930 pe 122 COSTACHE

bani

Veste mare pentru mii de argeșeni! Se dau bani de la stat!

Veste mare pentru mii de argeșeni! Se dau bani de la stat!

Citiți și: Un tânăr și-a convins iubita să își jefuiască familia

Argeșenii care are beneficiază de vouchere sociale de 250 lei vor avea parte de o bucurie înainte de Crăciun, după ce autorităţile au anunţat că vor grăbi procesul de virare a tranşei a patra, astfel încât banii să ajungă înainte de Sărbători la ei.

„O veste bună pe care vreau să o anunț este că vom urgenta procesul pentru încărcarea tranșei IV de 250 de lei pe carduri, pentru a ajunge la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă”, a transmis ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, citat de România TV.

Citiți și: În februarie, acești salariați primesc bani mai mulți!

Voucherele în valoare de 250 de lei se încarcă o dată la două luni, până la finalul anului, iar aceste sume sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor. Astfel, dacă tranşa IV este încărcată în decembrie 2022, ea poate fi utilizată până în decembrie 2023.

Categoriile de persoane care primesc voucherele sociale:

pensionarii din sistemul public de pensii ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;
persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;
familiile cu cel puţin 2 copii în întreţinere, ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;
familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;
familiile care au stabilit dreptul la ajutorul social în condiţiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare; persoanele fără adăpost, aşa cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3