EcoMoto 930×122

bratianu

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_3

VESTE BUNĂ PENTRU ELEVII ȘI PROFESORII DE LA „BRĂTIANU”!

Primăria Piteşti a finalizat procedurile de atribuire a lucrărilor de reabilitare a clădirilor Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”. Banii necesari pentru investiţie sunt alocaţi din bugetul local.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Contractul, în valoare de 4.000.000 de lei, fără TVA, a fost semnat cu firmele FBS Holding din Zalău şi SC Euras SRL din Satu Mare, care vor lucra în asociere (FBS a reabilitat şi tronsonul A al blocului G1 din Războieni).

„Firmele au avut o săptămână să depună garanţia, iar acum noi avem două săptămâni să predăm amplasamentul. Sperăm ca din 17 februarie să se apuce de treabă. Termenul de finalizare a investiţiei este de 2 ani. Vor fi lucrări de schimbare a reţelelor electrice, a rețelelor de gaze și a instalaţiilor sanitare, dar şi de cămăşuială pe interior (va fi dată jos tencuaiala până la perete, se va pune plasă şi apoi se va tencui din nou). De asemenea, vor fi lucrări de consolidare, dar şi de reabilitare a acoperişului şi de montare de geamuri termopan”, ne-a declarat Laurenţiu Zidaru, viceprimar al municipiului Piteşti.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90