930×122 CAPRA 5

supernova

    Vestea zilei vine de la Supernova Pitești!

    Vestea zilei vine de la Supernova Pitești!

    Citiți și: Anunț colosal de la Supernova! O să fie GRATUIT!

    Noutate la Supernova Pitești! De acum îți poți încărca mașina electrică în timp ce îți faci cumpărăturile!

    „Eldrive Romania vă pune la dispoziție, în parcarea centrului comercial Supernova Pitesti, 8 stații de încărcare marca ABB, care pot deservi simultan 10 automobile electrice.

    Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

    Cum poți încărca la stațiile Eldrive din parcarea noastră:

    -descarci aplicația de mobil Eldrive România:

    App Store: https://bit.ly/eldriveRO-iOS

    Google Play: https://bit.ly/eldriveRO-Android

    -soliciți card RFID: din aplicația Eldrive România sau pe email, la office@eldrive.ro

    -activezi funcția Autocharge, disponibilă doar pentru stațiile DC prevăzute cu conectori CCS, prin email la office@eldrive.ro”, transmit reprezentanții Supernova.

    Stațiile de încărcare Eldrive România instalate la centrul comercial Supernova Pitești au următoarele caracteristici:

    -2 stații în configurația 120 kW DC, cu doi conectori CCS pentru fiecare stație. Aceste stații sunt capabile să împartă puterea în 60 kW cu 60 kW atunci când încarcă două mașini simultan.

    -4 stații de 25 kW DC, cu câte un conector CCS fiecare.

    -2 stații de 22 kW AC, cu câte un conector Type 2 fiecare.

    Cele 8 stații de încărcare date în folosință în complexul comercial Supernova Pitești, care pot deservi simultan până la 10 automobile electrice, potrivit unui comunicat de presă Eldrive.

    „Suntem bucuroși că am găsit în Eldrive România un partener de încredere alături de care să oferim clienților centrelor noastre comerciale posibilitatea de a încărca o mașină electrică rapid, simplu și accesibil.

    Grupul Supernova susține pe mai multe planuri tranziția către un viitor mai verde, parteneriatul cu Eldrive România fiind una dintre aceste componente”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director, Supernova Group.

    „Continuăm planurile de creștere arețelei Eldrive România și mizămpe locații cheie, cum sunt cele deținute de grupul Supernova. Împreună am decis să oferim un beneficiu important vizitatorilor acestor centre comerciale și să le echipăm cu stații de încărcare performante”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România, în același comunicat de presă.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90