pizzeria sapori  930 122

bacalaureat

Vești bune pentru elevii care vor susține examenele naționale

Vești bune pentru elevii din clasele terminale, care vor susține examenele naționale.

Citiți și: Cum e posibil? Nota inițială – 3,50. După contestație, 9,75!

Luni, într-o conferinţă de presă, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că, profesorii care au comis erori majore, anul trecut, la Evaluarea naţională şi la Bacalaureat nu vor mai lua parte la niciun examen naţional.

Ministrul a declarat, de asemenea, că s-a întocmit chiar o listă cu dascălii vizați.

Citiți și: Lovitură pentru elevi! Se confiscă!

În aceste condiții, tot mai mulți părinți cer corectarea computerizată.

Avem lista acelor evaluatori care au comis erori majore şi pot să vă asigur – mă ţin de cuvânt – că nu vor mai evalua la niciun examen naţional după greşelile pe care le-au făcut în Evaluarea naţională sau Bacalaureatul de anul trecut. (…)

Corectare computerizată a fost una dintre solicitările majore ale Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi”, a spus ministrul după întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor de părinţi.

În cadrul întâlnirii s-a vorbit și despre standardizarea evaluării, eliminarea inechităţilor și susţinerea performanţei.

Suntem pe aceeaşi lungime de undă cu solicitările şi aşteptările părinţilor.”, a ținut să precizeze, printre altele, ministrul Educației.

Foto principal: descriptiv, Sursă: gazetavalceana.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90