930×122 CAPRA 5

marcel ciolacu

Vești bune pentru români! Pensiile vor fi mărite

Vești bune pentru români! Pensiile vor fi mărite

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Marcel Ciolacu a fost invitat marți în cadrul unei emisiuni la Antena 3, unde a spus că pensiile românilor vor fi majorate.

Pensiile vor fi mărite.

Citiți și: Vestea momentului! Pensie mai mare cu 1.000 de lei pentru aceste persoane

Avem o lege, vor fi indexate cu rata inflației.

Legea există, se va mări indicele de inflație.

Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să depășim acest 1 septembrie și să venim cu actul normativ în Guvern pe zona de energie și din acel moment începem construcția bugetară și pe anul viitor și vedem prioritățile care ne-au rămas pe anul acesta„, a declarat acesta la postul de televiziune amintit mai sus.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Patrașcu spune:

    Am platit 46 de ani la casa de pensii și acum nu au ba .Unde Sint banii mei . Am dus-o mai bine pe timp lui Ceaușescu am lucrat 37 ani caelctrician in Acad Teh Militară in 89 aveam salariu 3500 lei și un general 5000 lei. După 89 ne-au făcut salariu minim.Ore unde am lucrat nu in Armata? .Amo pensie de rahat Asta
    e furata vinduta și trădată Rominica

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90