930×122 CAPRA 5

curent

Vești proaste! Noi tarife la energie electrică!

Vești proaste! Noi tarife la energie electrică!

Citiți și: Cinci zile de pană de curent! Bănci, cabinete, spații comerciale și clienți afectați

Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a pus în dezbatere publică noile tarife de distribuție la energie electrică, valabile de la 1 aprilie, care au creșteri, pentru nivelul de joasă tensiune, de la 8% la 30%, în funcție de zonă, potrivit Economica.net.

Conform sursei citate, cea mai mică creștere este la Enel, iar cea mai mare la Electrica.

Citiți și: Preț de groază la curentul electric!

Iată care sunt noile tarife, pentru nivelul de joasă tensiune – cel pentru clienții casnici, în regiunea Muntenia, conform sursei citate, cu precizarea că prețurile finale maxime plafonate plătite de clienți NU cresc.

Muntenia Sud. Operator este E-Distribuție Muntenia (deținut de Enel). Tariful la joasă tensiune este de 243 lei/MWh, creștere de 20%.

Muntenia Nord. Operator este Distribuție Energie Electrică România – DEET (deținut de Electrica). Tariful la joasă tensiune este de 330 lei/MWh, creștere de 30%.

Tarifele sunt fără TVA.

Informații suplimentare, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetățean spune:

    Și apă??? De ce s a scumpit așa ???? E bătaie de joc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3