930×122 CAPRA 5

pensii

Vești proaste pentru milioane de seniori! Ce se întâmplă cu pensiile în luna iunie

Vești proaste!

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

În luna iunie, pensiile românilor ar putea să întârzie, anunță Președintele Casei de Pensii – Daniel Baciu.

Acest lucru s-ar întâmpla din cauza zilelor libere pe care le au bugetarii, respectiv 1 iunie și Sărbătoarea Rusaliilor.

Citiți și: Veste teribilă pentru pensionari! Întârzie plățile

„Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari.

După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari. Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.

Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează.

Astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor”, a declarat Daniel Baciu, la Antena 3 CNN.

În ceea ce privește pensiile care vor veni pe card, acestea  nu vor avea întârzieri.

„Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere. Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată”, a mai precizat Președintele Casei de Pensii.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90