930 x122 grota rece

deszapezire

VEZI CINE IA BANII PENTRU DESZĂPEZIREA DRUMURILOR NAŢIONALE ÎN ARGEŞ!

Încă nu a nins, dar asta nu înseamnă că autorităţile nu trebuie să facă pregătiri pentru asigurarea condiţiilor de deszăpezire, în caz de nevoie.

Citiți și: Argeș. Ninge ,,de rupe” în plină primăvară!

Cele mai importante artere de circulaţie sunt drumurile naţionale şi autostrăzile, pentru acestea existând prioritate la intervenţie. Conform Prefecturii Argeş, în acest moment sunt încheiate contractele de desezăpezire pentru drumurile naţionale şi autostrăzi.

Astfel, SC General Trust din Argeş, în asociere cu firma SC Alpenside SRL, va asigura intervenţia pe drumurile naţionale 65, 65B, 67B, 73 (Piteşti-Câmpulung Muscel), 7 (Piteşti-Râmnicu Vâlcea), 65 A, 73A, 73D, 72A. RPM Construcţii Drumuri SA din Bucureşti va lua banii pentru deszăpezirea drumurilor naţionale 7C şi 73C.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Societatea Naţională a Sării va livra 9.061 tone de sare pentru Secţia Drumuri Naţionale Piteşti, iar firma SC Bady Max Evolution SRL va furniza nisipul necesar preparării materialului antiderapant (în funcţie de necesităţi). Contractele sunt încheiate de către Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru întreaga ţară până la finalul lunii martie a anului viitor şi pot fi prelungite dacă va fi nevoie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3