New Profesional Consult 930 x 122

accident

Video – Accident în Bascov, la ieșirea de pe A1

Accident în Bascov, la ieșirea de pe A1

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

UPDATE 2, Poliția Argeș precizează:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Rm. Vâlcea, care conducea un autoturism pe strada Serelor din Bascov, din direcția A1 către Rm. Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și s-a răsturnat.
În autoturism, alături de conducătorul auto, se aflau alte 3 persoane (soția, fiica și un tânăr).
În urma accidentului, una dintre pasagere, o fata de 17 ani, a fost rănită ușor (contuzii lombare) și a fost transportată la spital.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE 1: ” Au fost patru persoane în interiorul autoturismului. Două au fost evacuate cu ajutorul participanților la trafic, iar celelalte două au fost extrase de către pompieri și predate echipajelor SMURD. Victimele sunt conștiente, cooperante. Face deplasarea și un echipaj SAJ”, precizează ISU Argeș.

Un accident rutier a avut loc duminică, în Bascov la ieșirea de pe A1. Un autoturism marca  Logan s-a răsturnat.

 

„Intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare, la nevoie și asigurarea asistenței medicale”, precizează ISU Argeș.

 

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Câți oameni mai trebui sa pierdem sa își dea seama Autoritățile sa pună un mijloc de reducerea vitezei!
    Oameni buni Autorități treziți-vă puneți-vă la treaba!
    Instalații becuri luminoase,mijloce de prevenire a vitezei,pentru ca oamenii care circula pe acel tronson de centura nu le ati spus ca nu este terminata!
    Dar chiar nu va gândiți?
    Câți oameni mai trebuiesc sa moara sa va dați seama că este o nenorocire ce este acolo!
    Aștept ca organe abilitate sa își facă treaba!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3