New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

Video: Acțiune a mascaților în Pitești! Au spart ușa și au intrat peste doi traficanți

La data de 3 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele a două persoane, bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și trafic de minori.

Citiți și: Percheziție în Argeș, la un tânăr de 25 de ani. Deținea ilegal o armă

 

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, două persoane, de 21, respectiv 38 de ani, ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Pitești.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

De asemenea, una dintre cele două persoane ar fi racolat o minoră, în vederea exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției, în județul Argeș, ocupându-se de recrutarea clienților pentru aceasta, în mediul online.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 500 de grame de cannabis, 50 de grame de substanță pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, 4.800 de lei, 350 de euro, 60 de lire sterline, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.

Astăzi, 3 august, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dragos Ion Cristian spune:

    printre consumatori si distribuitori se afla si un pompier de la unitatea din prundu Ion Dragos Cristian ( zis PUTA ) !!! nu este posibil asa ceva, noi pitestenii ne bazam pe oameni ca dansul !!in loc sa stinga focul stingea joint-urile cu cannabis !!!! Rugam sa se sesizeze autoritatile si sa ia masuri. va multumim MAI !!!tare curios si cum a intrat in MAI ( probabil cu bani )

Lasă un răspuns

570 X 90 POSADA 3