NOR CURIER 930X122

acțiune poliție

    Video – Acțiune de amploare a polițiștilor argeșeni la trecerile la nivel cu calea ferată, în Pitești

    La această oră, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș împreună cu polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș desfășoară o amplă acțiune pe raza municipiului Pitești.

    Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

     

    Acest demers are loc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și are ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime şi pagube materiale însemnate, pe fondul nerespectării regulilor rutiere instituite în aceste zone de către participanţii la trafic.

    Citiți și: Pe piteșteni nu îi interesează pe unde trec strada! Contează doar să o treacă!

     

    Oamenii legii se află în acest moment la bariera de pe strada Găvenii, situată între Bulevardul Nicolae Bălcescu și strada Depozitelor.

     

    Participanţii la traficul rutier, în principal conducătorii auto, trebuie să conștientizeze riscurile la care se expun prin nerespectarea semnalizării rutiere şi a obligaţiilor care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru evitarea accidentelor rutiere grave care se pot produce.

     

    Știre în curs de actualizare

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90