Donaris 930 x 122

incendiu

Video – Acum! Pensiunea Brâncovenească din Câmpulung arde ca o torță

Update ora 23:58, ISU ARGEȘ transmite: „În misiune au fost angrenate forțe de intervenție de la 5 Detașamente, 37 de subofițeri și 3 ofițeri.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Comanda intervenție a fost preluată de către prim adjunctul inspectorului șef.
Pompierii ajunși la fața locului au reușit să localizeze incendiul și să evite propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

În urma primei evaluări a pagubelor s-a constatat ca a fost afectată bucătăria pe o suprafața de aproximativ 100 de mp și acoperișul pe 100 mp.
În clădire nu erau clienți, doar proprietarii, care au reușit să se evacueze pe cont propriu.”

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Update ora 22:50, ISU ARGEȘ transmite: „Din datele preliminare, flăcările s-au manifestat violent la aproximativ 100 mp de acoperiș și la o încăpere de circa 80 mp. Incendiul nu a ajuns la camerele de locuit.”

Update 22:21, ISU ARGEȘ transmite: „În sprijinul pompierilor mai intervin trei autospeciale de stingere.”

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la Pensiunea Brâncovenească din Câmpulung. Se pare că pensiunea era închisă de ceva vreme și pusă spre vânzare.

Din primele informații, flăcările au cuprins întâi acoperișul și se manifestă violent, existând posibilitatea de extindere și la celelalte case.

La locul incendiului intervin pompierii cu patru autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor.

Știre în curs de actualizare

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3