NOR CURIER 930X122

incendiu

Video. Argeș. Incendiu devastator!

Video. Argeș. Incendiu devastator!

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung și Mioveni au intervenit, noaptea trecută,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Schitu- Golești.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constat că incendiul se manifesta generalizat, cu flăcără deschisă și degajări mari de fum la o locuință și anexele care se aflau în imediata apropiere de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, propagându-se și la proprietatea învecinată, unde a fost fost degradat, pe o suprafață mică, acoperișul.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Video. Argeș. Incendiu devastator!

În urma evenimentului au mai ars aproximativ 3 mc lemne de foc și s-au degradat tavanele din două încăperi și o ușă din PVC.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, care prezenta atac de panică, nefiind necesar transportul ulterior la spital.

Prin intervenția operativă s-a reușit protejarea celei de-a doua locuințe din gospodărie, dar și a caselor învecinate,  care se aflau la o distanță mică de cea la care a izbucnit incendiul.

Construcția care a ars nu era locuită.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90