New Profesional Consult 930 x 122

agresiune

Video – Bărbat găsit bătut într-o casă în flăcări

Update 13.08.2021, ora 08.00, IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.„

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Știrea inițială, 12.08.2021, ora 19.27

În această după amiază, în jurul orei 18.00, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o casă din comuna argeșeană Dârmănești, sat Valea Nandri.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

 

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La locul incendiului, salvatorii au găsit un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu urme de violență fizică, care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, dar era conștient.

Conform IPJ Argeș, un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutrețul, iar ulterior incendiul s-a extins și la acoperișul casei.

De asemenea, bărbatul ar fi agresat, cu un obiect, pe bărbatul de 49 de ani, din aceiași localitate, care venise la incendiu.

Bărbatul de 29 de ani a fost imobilizat, se află în custodia polițiștilor și va fi condus la sediul poliției, pentru audieri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3