930×122 CUMPANA 5

agresiune

Video – Bărbat găsit bătut într-o casă în flăcări

Update 13.08.2021, ora 08.00, IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.„

Citiți și: Pitești: Incendiu la un apartament din Prundu!

Știrea inițială, 12.08.2021, ora 19.27

În această după amiază, în jurul orei 18.00, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o casă din comuna argeșeană Dârmănești, sat Valea Nandri.

Citiți și: Panică! Incendiu puternic la o casă din Argeș!

 

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La locul incendiului, salvatorii au găsit un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu urme de violență fizică, care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, dar era conștient.

Conform IPJ Argeș, un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutrețul, iar ulterior incendiul s-a extins și la acoperișul casei.

De asemenea, bărbatul ar fi agresat, cu un obiect, pe bărbatul de 49 de ani, din aceiași localitate, care venise la incendiu.

Bărbatul de 29 de ani a fost imobilizat, se află în custodia polițiștilor și va fi condus la sediul poliției, pentru audieri.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90