930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Video – Ce spune edilul Gentea despre meciul crucial FC Argeș – UTA Arad

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi, la Primăria Pitești, cu ocazia desfășurării Pitești Half Maraton, primarul Cristian Gentea a afirmat că nu este mulțumit de cum a jucat FC Argeș cu CS Mioveni, în urmă cu câteva zile.

Citiți și: Gentea s-a hotărât!

Scorul de 2 la 0 le-a permis alb-violeților să continue lupta pentru menținerea în Superligă.

Astfel, luni, 8 mai, de la ora 18.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, se va disputa un alt meci crucial pentru FC Argeș.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Echipa din Trivale se va întâlni pe teren cu UTA Arad.

De acest meci depinde, din nou, salvarea alb-violeților de la retrogradare. Intrarea este liberă pentru spectatori, a decis conducerea clubului.

Întrebat ce așteptări are de la acest meci, edilul Piteștiului a declarat următoarele:

Le-am și transmis lor, luni seara, la antrenament, că totul depinde numai de ei. Atâta vreme cât au înțeles acest mesaj… Suntem la mâna noastră, putem să ne salvăm.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu trebuie altceva decât să fie serioși. Mie nu mi-a plăcut cum au jucat cu Mioveniul, spre exemplu.

Le-am transmis că trebuie să joace cu totul și cu totul altceva cu UTA, cu mult mai multă ambiție, cu mult mai multă dăruire. Ce a ținut de noi am făcut, intrarea va fi liberă.

S-a reușit să fie modificată ora începerii meciului, este la 18.30 tocmai pentru ca piteștenii și cei care doresc să vină să aibă timp suficient ca să ajungă la stadion. Acum totul depinde de ei.

 

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3