New Profesional Consult 930 x 122

băbana

VIDEO: CHEFURI OPRITE DE POLIȚIE, ÎN BĂBANA

 

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

În seara zilei de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat, la un local de pe raza localității Băbana, un eveniment privat la care participau 21 de persoane.

Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

 

 

Tot aseară, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat pe o proprietate privată de pe raza localității Băbana, un eveniment privat la care participau 25 de persoane.

Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90