SMART KIDS 930X122

băbana

VIDEO: CHEFURI OPRITE DE POLIȚIE, ÎN BĂBANA

 

Citiți și: Pitești: Alocare de forțe impresionante pentru o cutie suspectă lângă Cornul Vânătorului

În seara zilei de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat, la un local de pe raza localității Băbana, un eveniment privat la care participau 21 de persoane.

Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Citiți și: Se schimbă regulile la admiterea în Școlile de Poliție. Noi norme la probele sportive

 

 

Tot aseară, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului au depistat pe o proprietate privată de pe raza localității Băbana, un eveniment privat la care participau 25 de persoane.

Desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90