EcoMoto 930×122

controale

Video – Controale ale polițiștilor în Centrul Piteștiului. Cetățeni prinși cu masca-n buzunar

Polițiștii argeșeni au desfășurat astăzi, în municipiul Pitești, o acțiune în spațiile publice aglomerate, pentru prevenirea răspândirii și limitarea riscului de infectare cu coronavirus.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

 

Astfel de acțiuni se impun în contextul unei incidenţe crescute. Potrivit ultimelor date transmise de DSP Argeș, astăzi, Piteștiul a ajuns la o rată de infectare de peste 9/1000 de locuitori.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

Centrul orașului și societățile comerciale de aici au fost zonele vizate de controalele polițiștilor.

 

Deși purtarea măştii este obligatorie în tot județul, oamenii legii întâlnesc și situații în care cetățenii nu se conformează. Unii dintre ei preferă să poarte masca în buzunar și nicidecum pe față.

 

Reamintim că, polițiștii pot aplica sancțiuni între 500 şi 1.500 de lei amendă, în cazul persoanelor fizice, iar în cazul societăților comerciale, acestea pornesc de la 2.000 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90