930×122 CAPRA 5

VIDEO: Cum avansează lucrările la autostrada Sibiu-Pitești

Asociația Pro Infrastructură a făcut publice, luni, noi imagini cu stadiul lucrărilor la viitoarea autostradă Sibiu-Pitești, lucrări care avansează îmbucurător.

Specialiștii API apreciază că, până la finele anului 2021, sectorul 1 al autostrăzii ar putea fi realizat în proporție de până la 70%.
„Vă prezentăm o filmare aeriană marca API cu lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești, între localitățile Sibiu/Veștem și Boița. Constructorul austriac Porr avansează într-un ritm susținut. Stadiul lucrărilor este aproape de 31% cu posibilitatea ca anul acesta să ajungă la 65% – 70%. Lucrări complexe precum viaductul de la Boița pot duce darea în trafic a acestui lot în 2023 dar unii membri API pariază pe a doua jumătate a anului 2022. În orice caz, le dorim spor la treabă în continuare celor de la Porr și colaboratorilor lor și urmărim cu atenție și oarecare îngrijorare procesele îndelungate prin care CNAIR desemnează antreprenorii loturilor grele de munte: 2, 3 și 4”, scrie API pe Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90