930×122 CAPRA 5

șofer băut

Video EXCLUSIV. Șofer de TIR conducând beat pe cel mai circulat drum din țară!

Un șofer de camion a fost depistat noaptea trecută băut la volan, după un apel la 112 făcut de un alt participant la trafic. S-a întâmplat în jurul orei 01.00, pe drumul Pitești-Râmnicu Vâlcea, sens de mers spre Pitești.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Un alt șofer a sunat la numărul de urgență și a raportat că un camion circulă haotic pe șosea. Astfel, un echipaj de Poliție l-a oprit pe șoferul camionului pe raza localității Bascov.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Până să-l oprească polițiștii, șoferul care a sunat la 112 a filmat cum bărbatul conducea în zig-zag pe șoseaua circulată. De mai multe ori era cât pe ce să se întâmple o tragedie.

 

Din imaginile surprinse de acesta, se vede cum camionul intră de câteva ori pe contrasens. Din fericire, norocul a făcut ca, șoferul inconștient să nu provoace victime.

Pe această cale, felicităm inițiativa șoferului care a dat dovadă de simț civic și a intervenit astfel încât să oprească producerea unei nenorociri pe șosea.

IPJ Argeș precizează:

„În noaptea de 19 spre 20 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un ansamblu auto, format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 7, pe raza localității Bascov, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90