930X122 MAIA

incendiu

Video – Gospodărie din Argeș, cuprinsă de flăcări. Cauza – un scurtcircuit

Seara trecută, în jurul orei 21.00, un incendiu violent a izbucnit la o locuință din localitatea Vedea.

Citiți și: Pitești: Incendiu lângă sediul Poliției!

La fața locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenției Vedea cu o autospecială de stins incendii, iar în sprijinul lor s-au mai deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și un echipaj SAJ cu o ambulanță.

 

Citiți și: Argeș: Casă în flăcări. Proprietara a avut nevoie de ajutorul medicilor

„Primul echipaj de pompieri ajuns la fața locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără violentă în interiorul unei bucătării și la partea superioară a casei.

Militarii au luptat pentru a împiedica incendiul să se propage în interiorul casei și la alte case aflate în imediata vecinătate.

Din fericire, nu au fost persoane rănite, locatarii reușind să iasă din casă la timp.

Incendiul este posibil să fi plecat de la nivelul bucătăriei, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Locatarii au sesizat ceva nereguli când s-a întrerupt alimentarea cu energiei electrică și după ce au ieșit afară, au observat flăcările, iar ulterior au anunțat evenimentul pe numărul unic de urgență 112.”, transmite ISU Argeș

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA