EcoMoto 930×122

filarmonica pitesti

Video – Impresii după concertul simfonic de joi, de la Filarmonica Pitești

Joi, 17 martie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia a Filarmonicii Pitești, publicul s-a putut bucura de un concert simfonic de excepție, concert desfășurat cu 100% din capacitatea sălii, ca urmare a ridicării restricțiilor cauzate de Covid 19.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Scena, cât și sala au fost pline. Artiștii care au evoluat pe scenă au mărturisit că le era într-adevăr dor să performeze într-o formulă completă, așa cum cere partitura.

Artiștii piteșteni, dirijorul filarmonicii, Constantin Grigore, și solista serii, violonista Diana Jipa, au interpretat pagini muzicale semnate de Camille Saint-Saëns – Introduction et rondo capriccioso și Niccolò Paganini – Variațiuni ‘I palpiti’.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În partea a doua, publicul a audiat Simfonia a V- a în mi minor de P.I. Ceaikovski.

Violonista Diana Jipa, solista serii, a mărturisit că a simțit concertul de aseară ca pe un concert de gală și nu de stagiune.

Dirijorul, Constantin Grigore a ținut să le mulțumească colegilor săi pentru o săptămână foarte grea și pentru toată munca depusă.

Impresii ale invitaților concertului susținut joi seara de orchestra simfonică

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3