Donaris 930 x 122

bradu

Video: În zi de mare sărbătoare, la Bradu, s-a sfințit izvorul Ilma

Video: În zi de mare sărbătoare, la Bradu, s-a sfințit izvorul Ilma

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Astăzi, 29 aprilie 2022, în zi de sărbătoare mare – Izvorul Tămăduirii, în localitatea Bradu din județul Argeș, s-a sfințit izvorul de lângă lacul ILMA.

 

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

La momentul special au participat localnicii din zonă, preoți, primarul comunei Bradu – Dan Stroe, primarul Mioveniului – Ion Georgescu, managerul Centrului Cultural Mioveni – Alin Călinescu, administratorul public piteștean – Lucrețiu Tudor, precum și alte oficialități.

Vă reamintim că în zona lacului Ilma, din comuna Bradu, a fost forat și un puț de mare adâncime pentru aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor din vecinătate.

Forajul a fost realizat în toamna anului trecut, iar anul acesta vor continua lucrările în perimetrul respectiv prin amenajarea trotuarului și asfaltarea străzii Lacului.

Intenția administrației locale a fost ca noile investiții să fie finalizate în jurul zilelor sărbătorilor Pascale, ceea ce s-a și întâmplat. Primarul Dan Stroe afirmă că în momentul de față puțul este funcțional, iar lumea poate să își ia apă fără nicio problemă.

Declarațiile primarului localității Bradu, județul Argeș – Dan Stroe

𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 ⬇️

 

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu – Declarații 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 ⬇️

 

City – managerul din Pitești, Lucrețiu Tudor. Declarații 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 ⬇️

 

Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare celebrată anual de către Biserica Ortodoxă în Săptămâna Luminată, în prima vineri de după Paști. În această zi, în lăcașurile de cult după Liturghie, se face sfințirea Aghesmei Mici.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3