EcoMoto 930×122

incendiu

Video – Incendiu într-un apartament din Trivale. O femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon

În această dimineață, un incendiu s-a produs într-un bloc dintr-un apartament din cartierul piteștean Trivale. Este vorba despre blocul P3.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

 

Incendiul s-a manifestat într-o debara și pe holul apartamentului, cu degajare mare de fum în locuință și pe casa scării blocului.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

 

 

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de stins incendii, un echipaj cu o autoscară, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat cu o ambulanță și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

La locul incendiului a fost găsită o femeie cu vârsta de 79 de ani, inconștientă, cu intoxicație cu monoxid de carbon.

 

Femeia a fost găsită de către pompieri căzută în interiorul locuinței, iar după ce a fost evacuată au fost începute manevrele de resuscitare de către paramedicii SMURD, ulterior manevrele fiind preluate de către echipajul SMURD TIM.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este focul deschis în spații închise, mai exact o lumânare lăsată aprinsă, care a intrat în contact cu un material combustibil.

Câțiva locatari s‐au evacuat pe cont propriu până la sosirea pompierilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3