Donaris 930 x 122

incendiu

Video – Incendiu puternic în Argeș. O casă și mai multe anexe, cuprinse de flăcări

Update, ora 16.31, ISU Argeș transmite: „În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 200mp, acoperiș fânar 150mp și 400 de baloți de fân, plus acoperișul anexelor gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150mp și bunurile depozitate în interiorul acestora. 

Citiți și: Video – O casă a ars ca o torță într-o localitate din Argeș

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală la 3 persoane(aparținătorii) cu atac de panică. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore.

Cauza probabilă de izbucnirea a incendiului a fost din cauza unui conductor electric defect.”

Citiți și: Incendiu în Argeș. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări

Știrea inițială, ora 11.03

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în comuna Corbeni, sat Bucșenești.

Inițial, flăcările au cuprins o anexă lipită de locuință, iar apoi s-au extins. Incendiul se manifestă la acoperișul unei case, pe o suprafața de 120 mp, plus la alte acoperișuri de anexe aflate lângă casa de locuit, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

 

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

La fața locului intervine Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Ulterior, a mai fost alocată încă o autospecială de stins incendii la locul intervenției.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441