930×122 CAPRA 5

incendiu

Video – Incendiu puternic în Argeș. O casă și mai multe anexe, cuprinse de flăcări

Update, ora 16.31, ISU Argeș transmite: „În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 200mp, acoperiș fânar 150mp și 400 de baloți de fân, plus acoperișul anexelor gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150mp și bunurile depozitate în interiorul acestora. 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală la 3 persoane(aparținătorii) cu atac de panică. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore.

Cauza probabilă de izbucnirea a incendiului a fost din cauza unui conductor electric defect.”

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Știrea inițială, ora 11.03

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în comuna Corbeni, sat Bucșenești.

Inițial, flăcările au cuprins o anexă lipită de locuință, iar apoi s-au extins. Incendiul se manifestă la acoperișul unei case, pe o suprafața de 120 mp, plus la alte acoperișuri de anexe aflate lângă casa de locuit, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

 

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

La fața locului intervine Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Ulterior, a mai fost alocată încă o autospecială de stins incendii la locul intervenției.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90