EcoMoto 930×122

incendiu

VIDEO: INCENDIU PUTERNIC ÎNTR-O GOSPODĂRIE DIN COSTEȘTI DUPĂ EXPLOZIA UNEI BUTELII

Pompierii au fost chemați azi-noapte să intervină pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din orașul Costești.

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

„O butelie a explodat și o altă butelie a fost evacuată înainte să explodeze. La fața locului, au intervenit pompierii de la Secția Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta la o anexă construită din lemn (magazie) și două case din apropiere, existând pericolul de propagare și la alte vecinătăți.
Au ars: 10 metri liniari de gard din lemn, magazia de circa 35 mp și obiectele din interior, două camere cu suprafața totală de aproximativ 40 mp și acoperișul din dreptul acestora, la prima casă, iar la a doua locuință, acoperișul pe aproximativ 10 mp. Sursa probabilă: scurtcircuit electric. Împrejurarea: conductori electrici improvizați.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90