930X122 MAIA

incendiu

Video – Incendiu violent la o casă din Argeș. Focul, pus intenționat!

Update, ora 11.40, IPJ Argeș transmite: „Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost sesizați prin SUAU 112, în jurul orei 09:30, cu privire la un incendiu aflat în desfășurare la o locuință din comuna Hârsești.

Citiți și: Argeș: A luat foc o casă! Victime cu arsuri!

Din primele verificări, s-a stabilit că incendiul a fost generat de folosirea intenționată a sursei de aprindere, într-una dintre încăperile imobilului în cauză.

Persoana bănuită, bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, ce locuia în respectivul imobil cu acordul proprietarului, a fost identificată imediat, iar la acest moment se află în custodia polițiștilor.

Citiți și: Încă o dramă lovește Piteștiul: Răzvan a murit la 35 de ani!

După încheierea intervenției pompierilor pentru lichidarea focarului și înlăturarea situației de pericol, respectiv după efectuarea cercetărilor, urmează ca în cauză să fie administrat probatoriu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială, ora 11.07

În această dimineață, pompierii argeșeni au intervenit la un incendiu izbucnit în comuna argeșeană Hârsești, sat Ciobani.

 

Potrivit primelor informații, o casa tip parter de aproximativ 70 mp a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului au intervin pompierii cu două autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD. Flăcările s-au manifestat violent, existând și pericol de explozie.

 

În interior se aflau 4 butelii, acestea fiind evacuate de către pompieri. Paramedicii SMURD au asistat medical la fața locului cei doi proprietari, un bărbat și o femeie, care au suferit atac de panică.

Autorităţile au descoperit că focul a fost pus în mod intenţionat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.”, transmite ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90