930×122 CAPRA 5

incendiu

Video – Incendiu violent la un apartament din Pitești. Zeci de persoane evacuate

În această dimineață, în jurul orei 05.30, un incendiu violent a izbucnit la un apartament dintr-un bloc de pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Pitești. Este vorba despre bloc 8, sc. B.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

 

La fața locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

 

În apartament se afla proprietarul, în vârstă de 89 de ani, care a fost preluat de către paramedicii SMURD și transportat la spital.

 

Alte 30 de persoane au fost evacuate de pe scară blocului.

Proprietarul prezenta arsuri la față și la un membru superior, în total pe aproximativ 9 % din suprafața corpului.

Potrivit ISU Argeș, incendiu se manifesta violent în sufrageria și holul apartamentului de la etajul al patrulea. Din cauza căldurii degajate, au fost afectate conductele de apă care s-au fisurat și apa a ajuns și în câteva apartamente de la etajele inferioare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică (o priză defectă în care era conectat un consumator).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90